Opintomatka Vantaalle

Opintomatka Vantaalle

15.10.2018 - 16.10.2018

Kuntouttavan viherympäristön suunnittelu ja käyttö-seminaari ja yritysvierailut. Ilmoittautuminen 28.9.2018 mennessä.

Opintomatka:

Kuntouttavan viherympäristön suunnittelu ja käyttö - seminaari + yrityskäynnit Etelä-Suomen alueella

Seminaarin ohjelma 

Kuntouttavan viherympäristön suunnittelu ja käyttö –seminaari järjestetään Heurekassa Vantaalla. Seminaaripäivä rakentuu kolmesta asiantuntijaluennosta, luentojen jälkeisistä työpajoista ja työpajojen purusta.
Luennoitsijoina tulevat olemaan Matthew Wichrovski (tutkii, opettaa ja toteuttaa terapeuttista puutarhatoimintaa, Langone Medical Center NY),
John Corcoran (johtaa kuntoutusta, Langone Medical Center NY) ja Teresia Hazen (suunnittelee ja rakentaa käytännössä terapeuttisia puutarhoja, opettaa niiden käyttöä, Legacy Trust). Luennointikieli on englanti.

Työpajoissa käsitellään teemoja ja kysymyksiä, jotka koetaan tärkeiksi. Työpajojen kielinä tulee olemaan sekä suomi että englanti.

Hinta: 140 € / hlö + alv (sis. matkat bussilla, seminaarimaksun, yöpymisen, yritysvierailut, ruokailut).

Ilmoittautumiset: alla olevalla lomakkeella tai Johanna Rinnekari, ProAgria Pohjois-Karjalan Maa- ja kotitalousnaiset, johanna.rinnekari@proagria.fi, p. 040 301 2441 

 

Tapahtuman ajankohta: 15.10.2018 08:00 - 16.10.2018 20:00
Lähiosoite: Useita
Postinumero ja -toimipaikka: Etelä-Suomi
Hinta: 140e+alv/hlö
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut